Mer spel ger större vinstchans, det kan vi nog vara överens om. Ju mer du kan satsa desto större är dina chanser att vinna, och det gäller inte minst när det handlar om betting. Med en rejäl bonus har du möjlighet att satsa högre, eller att spela på fler spel, och oavsett vilket du väljer kommer det att öka dina chanser att vinna.

Hos vm-odds.com kan du jämföra olika spelsajter när det gäller att spela på olika vm turneringar och välja ut den som ger dig den bästa sportbonusen. För att börja spela behöver du bara skapa ett konto hos den bettingsajt du valt. Och när du har skapat kontot vill du förstås ha en insättningsbonus. Den aktiveras när du sätter in pengar på kontot för första gången, och oftast matchar den din egen insättning. Det betyder att du får mer pengar i bonus, desto större summa du sätter in.

När du väljer bettingbolag spelar förmodligen bonusens storlek stor roll. Men, det finns också andra saker som skiljer de olika spelbolagen åt. Om du tittar på oddsen så ser du att det finns vissa bettingsidor som lägger fokus på att ge bra odds på fotboll, medan andra fokuserar på ishockey eller andra sporter. Så om du har en favoritsport som du helst spelar på kan det vara bra att ha koll på hur oddsen ser ut för just denna sport hos de olika bettingsajterna.

En annan sak som är bra att veta är att alla vinster är skattefria för svenska spelare hos spelsajter som har licens i ett EU eller EES-land. Om du vill slippa lägga dina vinster på skatt ska du alltså se till att välja rätt casino eller bettingsajt. Här hos oss hittar du spelsajterna med licensen på rätta stället, och som alltså ger dig skattefria vinster hur mycket du än vinner.

By Jesper