Att spela bingo på nätet har blivit väldigt populärt idag. Tack vare den stora  bingobomen på nätet finns det många olika casinon som erbjuder den enkla men väldigt underhållande spelet. Online bingo erbjuder spelare en chans att vinna stort och om du drömmer om den där livsförändrande vinsten så är det dags att hitta en sajt som passar dig själv bäst och börja spela. Många svenska spelare har vunnit stora vinster genom att spela bingo på nätet och du kan vara en av de spelare som tar hem en jättestor jackpott nästa gång.

Hur hittar man dom bästa bingo sajterna?

Alla vi har olika smaker och att hitta en sajt som alla tycker är bäst – är omöjligt. Själv tycker jag om bingo sajter som har en kundservice på svenska som man lätt kan komma i kontakt med om man har frågor eller andra funderingar. Man ska även kunna sätta in och ta ut pengar smidigt. Dessutom ska allting vara av högsta säkerhet och onlinebingo.eu är en av sajterna som har allt jag önskar och är en av sajter där jag spelar mest på.

Bingo på nätet

Hur fungerar bingo?

Dom flesta kanske vet hur man spelar bingo men alla har kanske inte riktigt full koll på detta fantastiska spel, så här kommer lite information om bingo spel. Bingo är ett spel där någon ropar ut en bokstav som t.ex b, i, n, g följt av en siffra t.ex 2, 4, 5, 3. Den som spelar bingo fyller då i på sin bricka om man har det numret. När man sedan har fyllt en rad antigen lodrätt, vågrätt eller diagonalt så har man fått Bingo.

Spela online bingo

Att spela bingo på nätet jämfört med i en bingohall skiljer sig lite åt. Reglerna är samma på nätet som i bingohallen men man kan ju spela bingo i soffan eller i sitt sovrum, man behöver inte klä upp sig det kan vara skönt att bara sitta i mjukis kläder för att spela bingo någon kväll istället för att ta sig till bingohallen. Man kan träffa nya vänner i bingochatten.

By Jesper